hamzukhamzuk

 

IŞILTILI BİR CİLDİN 3 PÜF NOKTASI!

137 महीने पहले

Merhaba Sevgili Stardoll severler! Bugün sizler ile ışıltılı bir cildin 5 püf noktasını paylaşacağım. Umarım ki beğenirsiniz.

Kivi cilde nem veriyor: Özellikle bol meyve ve sebze tüketimi cilt sağlığında son derece önem taşıyor. Örneğin C vitamini serbest radikallerle savaşarak hem cildin gençleşmesine katkı sağlıyor, hem de cilde nem veriyor. Örneğin 100 gr kivi, 90 mg C vitamini ihtiyacını karşılıyor.

Somon balığı derin çizgilerde etkili oluyor: Somon balığı cilt elastikiyetini artırma özelliği bulunan bir tür karotenoid olan astaxanthin içeriyor. Bu içerik ise yüzdeki derin çizgilerin oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor. Haftada 2 kez ızgara somon balığı yemek cilt için son derece faydalı.

Fındık ciltteki hasarın önlenmesine yardımcı oluyor: E vitamini antioksidan olması nedeniyle foto-yaşlanma ve UV maruziyeti sonrası ciltteki olası hasarın önlenmesinde fayda sağlıyor. Ayrıca cildin nemlenmesine ve yumuşamasına yardımcı oluyor. Bir avuç fındık günlük E Vitamini ihtiyacını karşılıyor.

Kaynak:

Yazı/Resim:cosmogirl

 

 

 

इसमें पोस्ट की गई:Haberlerkullanıcı içeriğStarblogtrfaceskin carestarbloggerhamzuk
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.