CuteKenchCuteKench

 

Bahar/Yaz Odaları #1

hace 73 meses



Merhaba Arkadaşlar!

Yepyeni bir yazıyla karşınızdayım! Hep aynı selamlamayla giriyorum galiba ve ne mutlu ki bunu artık daha sık tekrarlayacağım gibi görünüyor. 😄

Zaman değişiyor ve oyun her gün daha da gelişiyor, eskiden odalarıma çok emek veren birisi olarak son zamanlarda odalarımı bir türlü doll'umun görüntüsüyle uyumlu bulamıyordum. Gelişen doll görüntüsünün yanında birkaç yıl önce çok emek vermiş olsam bile odalarım sanki eski çağda tasarlanmış gibi kalıyordu; hem gözümü doyurmuyorlardı, hem de yeni zevklerimi karşılamıyordu. Ben de tabiri caizse odalarım için bir restorasyon çalışması başlatmaya karar verdim ve işe zamanında tüm kalbimle tasarlamış olduğum bu benim gözümde efsane olan odamla başladım!

Yenilik güzel bir şey, oda tasarlamak hayalinizi gözünüzün önüne dökebilmek bambaşka güzel bir şey. Paranız tamam, hayaliniz tamamsa kendinize birkaç ilham bulmak istiyor olabilirsiniz:

🌺 En sevdiğiniz kişiyle olmak isteyeceğiniz bir yeri düşünün ve odanızı tüm kalbinizle düzenleyin!
🌺 Bulunmak istediğiniz şehirlerin mimarisine bakabilirsiniz, hayalinizdeki evi inşa edermiş gibi düşünebilirsiniz.
🌺 Kıyafet tarzınızdan yola çıkarak hep kullandığınız renklerle aynı temada bir oda yapabilirsiniz.
🌺 Odalarınız için dev paralar harcamanıza asla gerek yok, mağazadaki starcoins ürünlerle genel hatlarıyla odanızı düzenleyin ve tam hayalinizdeki hale getirmek 1 yıl alacak olsa bile pes etmeyin!

Ben açıkçası odamın yeni halinden çok memnun kaldım, her ne kadar sadece çiçek yığmışım gibi görünse de sadece benim anladığım detaylar olduğunu bilmek beni daha güçlü hissettiriyor, zaten bu tür şeylerin anlamını sadece biz yükleyebildiğimiz zaman değerli ve anlamlı oluyor.

Sizin gelecekteki odanızla ilgili planlarınız neler?
@CuteKench 

Publicidad

Facebook

Instagram

CONOCE A NUESTRAS BLOGUERAS

ARCHIVO