dianaprincessdianaprincess

26 

Hodnotenie outfitu 1

Před 140 měsíci

    Ahoj!

  Tak a som tu s prvím vydaním rubriky s názvom hodnotenie outfitu. Na začiatok by som vás chcela poprosiť aby ste sa do tejto rubriky hlásili v správach, takto keď sa jedny prihlásia v mojej knihe návštev a iný zas v komentároch pri mojich príspevkoch je v tom ,,menší" chaos.

  Ako vôbec prvá sa mi v komenráry, ktorý na mňa čakal pri mojom príspevku prihlásila doll menom zhanetta. Nuž teda poďme na to:

  Doll ma na sebe sivý plášť, ktorý vyzerá ako vystrihnutý z modneho časopisu, pôsobí módne a zároveň aj extravagantne. Jej účes ešte umocnuje tento dojem.

  Ak dáte kabát dole zistíte, že doll má na sebe sukňu z BASICS, takto perfekne a najme lacno vyriešila problém ,,Čo dať pod pláštik?". V reale by to síce nefungovalo, ale to, to je predsa stardoll a tu je možné všetko.

  Topánky a suknička s pláštikom pekne ladia, no možno by som doll dala ešte nejaké silónky...chudinka mrzne, avšak stáré a známe heslo hovorí, že pre módu sa trpí.

  Čo sme pre módu ochotný obetovať? 

PS: Ospravedlňujem sa, že tu nie je obrázok, no nie som SS a keď si doll uložím v albume tak mi ju neukazuje. Ak SS budem tak obrázky samozrejme budem pridávať, avšak zatiaľ si budete musieť doll na Stardolle nájsť.

Uvedeno v:dolluser contentoutfitcs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV