perilice2perilice2

 

BİR MEDOLL'A NASIL MAKYAJ YAPMALI?

Před 159 měsíci

 ♥Makyajınıza başlamadan önce saç modelinizi yüzünüzü açan bir saç modeli ile değiştirin.Bu,makyajınızı daha rahat bir şekilde yapmanızı sağlar.

♥Makyaja göz kalemiyle başlayın.İki renk göz kalemi kullanmak gözleri daha güzel gösterir.İki renk kullanacaksanız,birinin rengi koyu diğerinin ise daha açık olmasına dikkat edin.En çok kullanılan renkler siyah-beyaz ve siyah-mavi..Açık göz kalemini gözlerinizin burna yakın bölümünde,koyu renk kaleminizi de boyamadığınız diğer bölümlerde kullanın.

♥Dudaklarınıza ten renginize yakın bir ruj sürmeniz makyajınıza uygun olacaktır çünkü eğer çok koyu bir renk tercih ederseniz dudaklarınız gözlerinizden daha çarpıcı olur ve bu bir me-doll üzerinde hiç hoş durmaz.

♥Gözünüze iki renk far kullanırsanız göz kaleminizle uyum sağlarsınız.Resimde gördüğünüz gibi farı sürerken göz kalemi ile aynı metodu kullanmalısınız.

♥Far sürme işleminizi tamamladıktan sonra, koyu farın rengini açmak isterseniz o farın daha açık bir tonunu üstüne sürün.

♥Allığı makyaj tonlarınıza uygun bir renk seçin ve me-dollunuzun vurgulamak istediğiniz hatlarına sürün.Dikkatli olun ve farı bir noktaya çok miktarda sürmeyin.Yoksa yanaklarınız çok kötü görünür :)

 

Siz de bir kaç makyaj önerisi verebilir misiniz?


Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV