Hur ändrar jag mina rum?

Du kan ändra varje rum i din Svit genom att klicka på "Dekorera" i menyn till höger.
Där kan du välja mellan olika färger och bakgrunder.
Du kan också använda "Rumstil" för att få en individuell outfit i alla dina rum. Du hittar "Rumstil" knappen i menyn till vänster i din svit (klicka på den lila pilen för att få fram menyn).
Toppstilen är det utseende som du har i dina rum där du inte har valt någon "Rumstil".
Alla saker som du sparar i din garderob kan du välja till din rumstil. Glöm inte att spara din svit när du har valt den stilen som du vill ha!
Om du vill ändra tillbaka din rumstil till toppstilen kan du bara klicka på "Tillbaka till toppstil" knappen. Om du gillar din rumstil så pass mycket att du vill göra om den till din toppstil kan du klicka på "Spara som toppstil" knappen. Klicka här om du vill titta på en filmsnutt som visar precis hur du gör!