Stardolls etikette og regler

Når du bruker Stardoll, BØR du:

• Kose deg og ha det moro!
  • Være kreativ: Finne inspirasjon og være inspirerende ovenfor andre
  • Lage og style de kuleste dukkene noen sinne!
  • Tilbringe tid med venner og få nye venner
  • Respektere andre personers oppfatninger og meninger

Når du bruker Stardoll, skal du IKKE:
  • Ikke bruk banneord, seksuelt grafisk språk eller rasistiske uttrykk
  • Mobbe andre Stardoll-medlemmer eller på andre måter få dem til å føle seg ukomfortable
  • Be andre brukere om å oppgi eget (og ikke gi ut ditt) passord, e-postadresse eller annen personlig informasjon, inkludert bilder
  • Skrive passordet ditt på noe annet sted enn i påloggingsfeltet på www.stardoll.com
  • Ikke bryt loven på Stardoll eller overtale andre til å bryte den
  • Gi deg ut for å være ansatt i Stardoll