Stardoll-Etikette - vores Adfærdsregler

Gør på Stardoll:

• Ha' det sjovt og lad dig underholde!
  • Vær kreativ: Vær inspirerende for både dig selv og andre.
  • Skab en stardoll. Du kan style verdens sejeste dukker!
  • Hæng ud med dine venner og få nye.
  • Respekter andre medlemmers synspunkter og overbevisninger.

Når du er på Stardoll, må du IKKE:
  • Bande, tale om sex eller være racistisk
  • Mobbe andre Stardoll-medlemmer eller på anden måde gøre dem utilpasse
  • Spørge andre medlemmer om deres (eller selv give din) adgangskode, e-mailadresse eller andre personlige oplysninger, herunder fotos.
  • Lave private aftaler om at bytte ting, bytte/sælge/købe kontoer eller sælge ting for mere end Stardolls grænse på 600 Stardollars.
  • Skrive din adgangskode noget andet sted end i log ind-feltet på www.stardoll.com eller skifte e-mailadresse til en snyde-e-mailadresse
  • Bryde Stardolls regler eller få andre til at bryde dem
  • Påstå at du arbejder for Stardoll eller er RealCeleb