anieka2anieka2

 

Lied van de week...

65 maanden geleden

Ik heb besloten dat om toch nog iets te doen voor de StarBlog, namelijk dat ik een liedje van de week zou kiezen en het elke zondag aan zou kondigen.

 

Het liedje van deze week is:

 

I need (live versie) van Maverick Sabre.


Ik heb dit lied gekozen omdat het zo puur is en omdat er echt betekenis achter zit, en dat is dus niet iets dat we nog vaak horen. Tegenwoordig hoor je vooral liedjes waarin bepaalde lichaamsdelen in geroepen worden, geen een betekenis dus.

 

Ook heb ik dit lied gekozen door de manier waarop hij het zingt en ik heb er afgelopen vrijdag op gedanst (ik doe hiphop/streetdance).

 

Hier is een link naar het liedje, (dit is live, dus echt talent).

 

Nou weet ik dat niet iedereen dezelfde muzieksmaak heeft, dus als je jouw soort muziek een keertje aan anderen wilt laten horen, vertel het me. Vertel ook de reden waarom je het lied die jij kiest zo goed vindt.

 

Gepost in:user contentnl
Advertentie

Facebook

Instagram

LEER ONZE STARBLOGGERS KENNEN

ARCHIEF