Anca.StardollAnca.Stardoll

34 

Câteva Stardolls talentate vă propun câte un machiaj de primăvară

146 bulan lalu


Se pare că primăvara vine cu inspirație pentru talentatele fete de pe Stardoll deoarece am primit o mulțime de machiaje foarte reușite în concursul ce tocmai s-a încheiat. Se vede că v-ați distrați încercând să creați un machiaj cât mai potrivit pentru primăvară și care să vă facă păpușile să iasă în evidență și să strălucească.

Iată așadar câștigătoarele care au ales să ne spună câteva cuvinte despre creațiile lor! Amintiți-vă atunci când comentați acest articole că gusturile nu se discută și că fiecare dintre noi avem culori preferate și poate o slăbiciune pentru un anumit produs de machiaj pe care ne place să îl folosim din abudență :)!

Ele au fost de acord să ne împărtășească câteva trucuri și tehnici pe care le-au folosit și să ne dezvăluie câte ceva despre sursele lor de inspirație atunci când ocupă de machiajul păpușii lor. Să vedem ce au avut de zis! 

Primul machiaj îi aparține lui aneliese și debordează de culori primăvaratice și strălucitoare. Ea acordă atenție și coafurii, adăugând și aici accente de culoare care completează perfect machiajul realizat.

Când am facut machiajul ”Look de primăvară”, am privit pe fereastra camerei mele. Am văzut în grădina niște flori de primăvară, și anume niște brândușe. Ele aveau culoarea mov închis.Și am decis ca machiajul meu să fie mov, inspirat de acele floricele. Am folosit mai multe nuanțe de mov în acest machiaj, dar cel mai mult mov închis. De obicei, când îmi fac machiajele, țin cont de starea mea de spirit.

Acesta este chiar primul meu machiaj din primăvara acestui an. Și chiar vroiam să văd ce pot reuși și cum este apreciată munca mea și de alții.



Machiajul de mai jos îi aparține lui MariaAddict.

Am dorit un machiaj cat mai cald, simplu si frumos, demn de o primavara perfecta ! De aceea am mers pe niste culori pale.
1. Aplicam mascara negru pentru alungirea (DOT) si ingrosarea genelor (DOT).
2. Aplicam un fard de pleope rosu pal (DOT)
3. Aplicam la coltul ochilor un creion alb (DOT)
4. Aplicam un blush de culoarea bronzului (DOT)
5. Aplicam un ruj roz deschis (DOT)
6. Aplicam luciu de buze transparent (Luxe)

Dupa ce am facut toate acestea machiajul este gata! Putem accesoriza cu noile bijuterii din Starplaza pentru ca papusa noastra sa fie mai frumoasa !”


Machiajul următor a fost trimis de stelutza69.

In primul rand pot sa va zic ca am vrut sa fie un machiaj cat mai simplu si cat mai natural...(cica asa se poarta vara aceasta), dar care sa puna in evidenta forma si culoarea ochilor. Nu pot sa zic ca am fost inspirata de undeva ci doar aproape asa imi realizez si eu machiajul in viata reala. Va multumesc mult! ”



Machiajul de mai jos a fost realizat de irinababy21

Pentru realizarea machiajului meu, am folosit produse din gama DOT; dar si din gama LUXE. Inainte de a incepe realizarea machiajului ochilor, am aplicat fardul de obraz Burnt Orange Blush, evidentiand pometii, dupa care pentru a crea un efect matifiant am aplicat si fardul de obraz Warm Apricot Blush.

Ca baza am folosit White Collection Eyeshadow, adaugand in coltul interior al ochiului reflexe de Summer Pear Eyeshadow. Pentru realizarea umbrelor am combinat culorile Tigerlily Eyeshadow si Orchid Bloom Eyeshadow. Pentru conturul ochilor am folosit Black Fluid Eyeliner si am aplicat Black Volumizing Mascara. Pentru buze am folosit conturul si rujul Deepening Rose, adaugand pentru stralucirea buzelor Lipgloss-ul de la Luxe. Pentru realizarea acestui machiaj am fost inspirata de cele mai frumoase flori ale primaverii: ghioceii, lalelele si orhideele
.”


Pupici,
Anca

Dikirimkan dalam:user contentroAnca.Stardoll
Iklan

Facebook

Instagram

STARBLOGGER STARDOLL

ARSIP