busra-trbusra-tr

27 

BLOGLANDINIZ TÜRKİYE!

71 bulan lalu

Herkese Merhaba,

Bu sizlerle paylaştığım ilk yazım ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Blogger olduğumu öğrendiğimden beri nasıl bir konsept yapıp sizleri mutlu edebilirim diye düşünüyorum.

Ve sonunda "BLOGLANDINIZ" konseptini oluşturdum. Umarım beğenerek takip edersiniz. Hafta da en az bir kez yapmak üzere başarılı suitleri olan Türk bebeklerimizin resimlerini paylaşarak suitlerini ve kıyafetlerini inceleyeceğim. ♥ 

Bu resimleri ise Spotlight decor güncel resimlerinden bulduğum Türk kullanıcılarımızdan seçeceğim. Amacım siz başarılı Türk kullanıcılarını ön plana çıkarıp yeteneklerinizi göstermeniz için ufakta olsa destek olabilmek.

Evet! Şimdi ise ilk yazımın talihlisi arkadaşımıza geçelim : sinsirella17 

Gördüğümde beni etkileyen resimlerden biri oldu gerçekten. Sade ve şık kıyafeti ile suit dizaynı çok uyumlu olmuş. Anlatmaya gerek yok! Gördüğünüz gibi :))

Şimdi ise suitinde kullandığı ve alabileceğiniz parçalara geçelim. (Halen mağaza olan ve satın alabileceğiniz ürünleri yazacağım.)

 

  • Bird Wire (Kapı üzerindeki süs) Popshop - 79sc
  • Polaration Decoration PIX - 60sc
  • Bulldog Puppy (Köpek) Callie's Pop Up Shop - 50sc
  • Valentinio Inspred Bridsmaids Dress (Elbise) Voile - 30 sd
  • Bandana Tie Bag WILD CANDY - 300sc

 

Okuduğunuz ve o güzel zamanınızı ağırdığınız için çok teşekkür ederim. Bir sonra ki BLOGLANDINIZ bölümünüzde kendinizi görmek isterseniz yorum bırakarak şansınızı artırabilirsiniz. Öneri ve istek kullanıcılarıda dikkate alacağım.

 

Sizleri seviyorum ve öpüyorum. İyi hafta sonları..♥

Iklan

Facebook

Instagram

STARBLOGGER STARDOLL

ARSIP