Hur får jag fler Stardollars?

Du kan köpa fler Stardollars via SMS, vanlig telefon, PayPaul eller Kreditkort genom att klicka på Mer Stardollars i högra översta hörnet bredvid din Avastar. Du undrar kanske varför allt inte kan vara gratis på Stardoll. Svaret är att det kostar pengar att driva Stardoll. Precis som i verkliga livet är inte allt gratis. Vi försöker håller ner priserna så mycket vi kan så att så många som möjligt ska kunna spela på Stardoll.