Er Stardoll et sikkert site?

Vi, Stardoll-teamet, arbejder altid engageret for at forbedre sikkerheden på Stardoll.com, så du kan føle dig tryg. Vi overvåger kontinuerligt sitet, og vi har installeret adskillige sprogfiltre for at undgå mobning og grimt sprog. ENHVER DER BRYDER STARDOLLS ADFÆRDSREGLER VIL BLIVE UDELUKKET FRA SITET! Tøv ikke med at kontakte Stardolls moderatorer, hvis du ser noget, som bekymrer dig eller gør dig utilpas. Du kan også finde links til vores moderatorer alle de steder på Stardoll.com, hvor medlemmer kan kommunikere med hinanden. Stardoll overvåges automatisk 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. OPLYS ALDRIG PERSONLIGE OPLYSNINGER SOM NAVN, ADRESSE, E-MAILADRESSE ELLER TELEFONNUMMER. BRUG IKKE PHISHING SITES ELLER PROXYER, DA DE KAN VÆRE FARLIGE OG KAN FØRE TIL, AT DIN KONTO BLIVER STJÅLET.