FunDemiStardollFunDemiStardoll

23 

Πίσω στο σχολείο (hacks)

för 93 månader sedan

Λίγες μέρες μόνο έμειναν για να αρχίσουν τα σχολεία, όπως έχετε καταλάβει, και σχεδόν σε όλο τον διαδικτυακό κόσμο (youtube κτλ) υπάρχουν άρθρα και βίντεο με ''hacks'' που υπόσχονται να κάνουν ευκολότερα τα πράγματα στο σχολείο.
Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω και εγώ μερικά tips (ή hacks, όπως θέλετε) που χρησιμοποιώ κι εγώ στη ζωή μου και με έχουν βοηθήσει αρκετά τις δύσκολες μέρες του σχολείου. 


Αν είστε κι εσείς από τους τύπους που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί (πόσο μάλλον να ετοιμάσουν και τα πράγματα τους χωρίς να αργήσουν) τότε αυτό το tip θα σας βοηθήσει αρκετά:


• Να ετοιμάζεται τα πράγματά σας από το προηγούμενο βράδυ (τσάντα, ρούχα κτλ). Με αυτόν τον τρόπο δε θα ξεχάσετε κανένα βιβλίο, δε θα χάσετε χρόνο για να βρείτε τι ρούχα θα φορέσετε και θα έχετε αρκετή ώρα για να φτιάξετε το πρωινό σας, που είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! 
Είναι σημαντικό να προσέχετε στο μάθημα και να κρατάτε σημειώσεις, διαφορετικά μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον συμμαθητή σας να σας τις δώσει!
• Οι σημειώσεις θα σας βοηθήσουν αρκετά στο να μάθετε το μάθημα καλύτερα. Επιπλέον οι καθηγητές, τις περισσότερες φορές, βάζουν στα τεστ και διαγωνίσματα μερικές από αυτές! (το ίδιο σημαντικά είναι και τα ''sos'' κομμάτια που σας σημειώνουν)
• Μπορείτε να έχετε σε ένα μικρό νεσεσέρ (ή απλά σε μία τσέπη της τσάντας) πράγματα που θα σας βοηθήσουν σε δύσκολες περιπτώσει: μπορείτε να έχετε χάπια σε περίπτωση πονοκεφάλου ή κοιλιακού πόνου, αποσμητικό για τις μέρες που έχετε γυμναστική κτλ.
Επιπλέον, πάντα να έχετε σε μία τσέπη της τσάντας σας χρήματα για περίπτωση ανάγκης! Ειδικά αν μένετε, όπως εγώ, μακριά από το σχολείο και μετακινήστε με αστικό!

Ελπίζω να βοήθησα με τα tips (ή hacks) μου. Όπως είπα και στην αρχή του άρθρου μου, είναι πράγματα που κάνω στη καθημερινή σχολική ζωή μου και με έχουν βοηθήσει.  Αγγελίνα ♥ 


 

Publicerat i:Schooluser contentAdviceel
Annons

Facebook

Instagram

ARKIV