_Marielle__Marielle_

18 

8 tips för en roligare sommar

för 53 månader sedan

Hej! Länge sedan, nästan ett år.

Nu är det hur som helst sommar. För många är det säkert den roligaste tiden på året men jag har ingen aning om vad jag ska göra. Därför skrev jag en liten lista på saker jag kan göra på sommaren och nu tänkte jag dela med mina tips till er :)

- Träna. Det är väldigt roligt när man märker att man blir bättre. Man kan jogga, träna magmuskler, dansa, gå ut och gå, simma...

- Nail art. Jag har skaffat en ny hobby: naglar! Det är kul att göra olika mönster med streck och prickar. Jag som inte är särskilt kreativ brukar ta inspiration från youtube där det finns många bra nagelkanaler. Jag har till och med startat ett instagramkonto för mina naglar.

- Lär dig något nytt som att fota, fläta eller vindsurfa.

- Läsa böcker. Hungerspelen, Twilight, Divergent och The Mortal Instruments är bra böcker men Harry Potter är ändå min favorit.

- Att laga mat och baka är kul. Man kan göra egen glass, det finns mängder av recept på nätet.

- Städa garderoben. Det är ganska tråkigt men du känner dig stolt efteråt. Du kanske märker att det efter städningen inte finns så mycket kläder kvar vilket är en perfekt ursäkt till att gå och shoppa.

- Ha vattenbalongskrig! Det är en av de roligaste sakerna jag gjorde förra sommaren.

- Odla något ätbart som jordgubbar, hallon, smultron, morötter, ärter...

Det viktigaste är ändå att anstränga sig lite för att inte ha tråkigt och hitta på roliga saker. Vad brukar ni göra på sommaren? Har ni några roliga tips? Kommentera, jag vill gärna veta :)

//Marielle

Publicerat i:user contentsvsommarlovsommar
Annons

Facebook

Instagram

ARKIV