dreamy13dreamy13

 

Προτάσεις για ρούχα! [1]

för 130 månader sedan

Γεια σας,

Προφανώς με έχετε συνηθίσει σε θέματα που δεν αφορούν το Stardoll και είναι ίσως πιο... φιλισοφικά, εάν χρησιμοποιώ τη σωστή λέξη! Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για ρούχα! 

 

Αρχικά, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα συνολάκι, αλλά δεν το θεώρησα σωστό να περιορίσω την φαντασία σας και να επιβάλλω τις δικές μου στυλιστικές απόψεις... Οπότε, εδώ θα σας παρουσιάσω κάποια από τα "απαραιτήτως αναγκαία" ρούχα με Starcoins που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά εικονική ντουλάπα. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτά απαραίτητα, αλλά ας κάνουμε μια αρχή!

 

(Τα ρούχα παρουσιάζονται με τη σειρά που είναι στην εικόνα).

 

χ

 

•Ξεκινώντας με την τζιν ζακέτα, έχω να πω πως είναι από τα Starcoin ρούχα που έχουν φορεθεί αρκετά... Και γιατί όχι άλλωστε, αφού ταιριάζει με όλα! Ακόμα κι αν έχει αποσυρθεί από το μαγαζί IT GIRLS, βρίσκεται εύκολα στο bazaar!

•Κάτι άλλο που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας, είναι τα σορτσάκια! Έτσι, προτίμησα το ροζ σορτσάκι από το Wild Candy (68 Starcoins). Εναλλακτικά προτείνω το άσπρο σορτσάκι από το Pretty In Love (40 Starcoins).

•Συνεχίζοντας, πάμε στη μαύρη μπλούζα από το Fallen Angel (40 Starcoins), ένα ρούχο πολύ πρακτικό μιας και συνδυάζεται πανεύκολα! 

Η συνέχεια στο επόμενο μέρος...

Publicerat i:newsuser contentel
Annons

Facebook

Instagram

ARKIV