Stardoll AdminStardoll Admin

 

Pranksy Devralıyor

há 148 meses

Stardolldan alinan habere göre tüm gizlilik örtüsü altında, söz konusu olan " hiç bir yerde görünmyen" artist - onların sanal müzesi Museum Mile'da dün gece Banksy stilli bir devralma gerçekleşti. 

Gizliliğin stilini ve taktiğini taklit ederek, ama isim yapmis bir grafitti ve sokak artisiti  bir kisi yada kisiler kendilerini PRANSKY stillendirerek - bütün gece stardoll müzesinin sergilerini sanat bombardımanına tuttular .

Dunyadaki miljonlarca stardoll hayranlarina bu "hareket" biraz önemsizdi. Çağdaş sanatlara yapilan bu utanmaz saldirilar Damien Hirst'in eserini 
kenara iten David Hockney, Vang Gogh'un karanlık galerisinde kulak şekilli balonlar şişiren sokak sanatı tavşanları ve  kaçınılmaz Justin Bieber grafittisi içeriyordu. 

Prankys saldırısını Stardoll 24 şubat cuma günü farketti ve üyeler bu yaratıcı felaketi görmek için siteye üşüştüler ki kendi Pranksy orjinallerini elde etsinler 

Seri ekimden beri ağır koruma altında bir sır idi, sadece bir kaç Stardollünün bundan haberi. Sergi sorumlusu bunlardan biri idi "biraz risk almıştık sitemiz için en doğrusu buydu. Pranksy bizim evyapımı kahramanımız" dedi.

museum mile

Publicado em:museum milepranksynews,en
Daha fazlasını oku:Pranksy Devralıyor
Anúncios

Facebook

Instagram

ARQUIVO