lumilintulumilintu

29 

Bloggailusta

134個月之前

Bloggailu muoti yleistyi omalla yläaste ajallani noin kuusi vuotta sitten ja meno on muuttunut entistä monipuolisemmaksi, sekä uusia bloggailu muotoja tulee kokoajan. Itsekkin bloggailin innokkaasti bloggerilla muutama vuosi takaperin mutta pian harrastukset veivät niin paljon aikaa, että homma tyrehtyi. 

 

Sitten löysinkin stardolissa mahdollisuuden blogata. Itse tykkään kirjoittaa, mutta aikaa on vaikea löytää :s Täällä kuitenkin ilmestyy muidenkin bloggailijoiden kirjoituksia säännöllisin väliajoin, joten ei ole vaarallista ja maata kaatavaa, jos itse joskus taukoa vietänkin. Hiljais eloa täällä stardolin puolella elämäni on tosiaan ollutkin, mutta nyt ylppäreiden jälkeen jos olisi taas enemmän aikaa panostaa täälläkin bloggailuun :)

 

Monet blogin pitäjät ovat tehneet kirjoittamisesta ammatin itselleen, indiedays-bloggaajat ovat hyvä esimerkki siitä. Indiedays blogeja selatessani huomasin parin miehen blogit (naaG-not an averige Guy & vogue is only paper). Mielenkiinnosta aloin tsekkailemaan niitä ja huomasin kuinka paljosta olen jäänyt paitsi ! Jannen ja Valtterin blogit ovat mahtavia ! En ajatellut, että miesten blogit iskisivät muhun noin lujaa, kannattaa käyä tsekkailee, ehkä tekin koette valaistuksen !

Valokuvaus bloggaus on myös yleistynyt ja etenkin instagram on noussut suosioon murskaavilla latausluvuillaan. Itsekkin olen vannoutunut käyttäjä eheh.. Bloggailetteko te ? Mitkä ovat lemppari bloginne ? Mitä ne käsittelevät ; muotia, harrastuksia, vai kenties jotain muuta ? 

 

張貼在:user contentfilumilintu
廣告

Facebook

Instagram

檔案館