nora1posh4Supernora1posh4Super

 

Διαβάζοντας τις σκέψεις μου...

72 kuukautta sitten

Καλησπέρα φίλοι μου,

Σήμερα αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο διαφορετικό από όσα έγραφα μέχρι τώρα, ένα άρθρο με θέμα... ΕΣΑΣ! 

Πολλές φορές αναρωτιέμαι πώς θα ήταν το Stardoll χωρίς την παρουσία σας και καταλήγω στο ότι θα ήταν πραγματικά ανυπόφορο γιατί θα ήμουν ολομόναχη. Ελπίζω όλοι να έχουμε αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που η αξία του δεν βρίσκεται στα βραβεία, στις σουίτες και στα ρούχα αλλά σε κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί: στην δημιουργία ισχυρών σχέσεων με άλλα μέλη, αφού το Stardoll είναι, κατά βάση, ένα παρεΐστικο παιχνίδι! 

Συμπληρώνοντας πλέον 7 χρόνια στο παιχνίδι μπορώ να πω ότι έχω γνωρίσει, χωρίς καμιά υπερβολή, όλους τους τύπους ανθρώπων! Πράγματι, κάποιοι με απογοήτευσαν, κάποιοι άλλοι όμως μπήκαν στην καρδιά μου και κάποιοι, ακόμα πιο λίγοι, νιώθω ότι είναι οικογένειά μου! Είμαι περήφανη για αυτό! Ναι, μπορείς να βρεις και τέτοιους φίλους στο διαδίκτυο, κι όχι δεν είναι καθόλου απίθανο!

 

Έχοντας λάβει πολλή αγάπη όλα αυτά τα χρόνια από πολλά μέλη (και μίσος που όμως δεν είναι ικανό να με κάνει να νιώθω άσχημα) θέλω να σας πω αυτό: Είμαι εδώ για εσάς, είμαι εδώ για τον καθένα ξεχωριστά! Ο στόχος μου δεν είναι να σας παρουσιάζω απλώς ένα άρθρο και να φεύγω, αλλά να έρθουμε σε επαφή, να αναπτύξουμε μία συζήτηση και μακάρι αυτό να καταλήξει σε μία δυνατή φιλία! Θα μου 'δινε τεράστια χαρά να σας γνωρίσω καλύτερα, να μιλήσω μαζί σας, να με βοηθήσετε να βελτιωθώ ως άνθρωπος!

Είστε πολύτιμοι για εμένα και σας ευχαριστώ που αφιερώνετε μέρος τους χρόνου σας για να διαβάζετε τα άρθρα μου!

 

Μέχρι το επόμενο να περνάτε όμορφα,

Μαρία♥

 

   

Mainos

Facebook

Instagram

ARKISTO