valiapink13valiapink13

 

Παρέα με τη MariaRuney! (2 μέρος)

117 kuukautta sitten

Η συνέχεια της συνέντευξης που πήρα από τη γλυκιά Mariaruney!

3) Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το design γενικά αλλά και με το stardesign hair?

- Το πρώτο μου design ever ήταν ένα ντεκολτέ (πρωτότυπο : P).  Είχα δει μια κοπέλα σ' ένα party να έχει ένα, ήθελα και εγώ αλλά δεν μου έφταναν τα λεφτά για να αγοράσω και έτσι αποφάσισα να το φτιάξω μόνη μου! Από κει και πέρα το ένα έφερε το άλλο. Έκανα κάποια σχέδια στα κοσμήματα, ένα στο εσωτερικό (για το οποίο κέρδισα το 1ο μου βραβείο) και εν συνεχεία το ντεκολτέ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα πουλούσα κάποια designs για το πρόσωπο, όπως facemask και βλεφαρίδες τα οποία είχα δημιουργήσει για να διαμορφώσω το δικό μου πρόσωπο. Επομένως, η ασχολία μου με το hair designing προέκυψε απ' την ανάγκη μου να αλλάξω την εμφάνιση της κούκλας μου.

4) Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν έμαθες πως νίκησες το διαγωνισμό καλύτερου interior? (που διόρθωσε με αν κάνω λάθος, ήταν το πρώτο βραβείο design σου)

- Όχι, δεν κάνεις λάθος! Ήταν το πρώτο μου βραβείο, όχι μόνο στο designing αλλά γενικότερα στο παιχνίδι. Θυμάμαι πως ήταν ξημέρωμα και κλασσικά μιλούσα με την psipsinaVenus όταν το είδα. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα! Ενθουσιασμός, έκπληξη, χαρά, γέλιο, φωνές αλλά και απορία για το πώς συνέβη. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, αν έπρεπε να κάνω κάτι... Πάντα θεωρούσα πως ήταν κάτι άπιαστο και απίθανο να μου συμβεί. Τελικά πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό και στις δυνατότητές μας, να έχουμε υπομονή και επιμονή και ποτέ να μη λέμε ποτέ!

It will be continued. . .

Βάλια♥

Lähetetty:newsuser contentel
Mainos

Facebook

Instagram

ARKISTO