Hur ändrar eller gömmer jag min ålder och vilket land jag kommer ifrån?

Din flagga representerar det land du bor i. Du kan ändra ditt land under dina två första veckor som medlem på Stardoll. Efter dessa två veckor har du en sista möjlighet att ändra ditt land.

Du kan dölja vilket land du kommer ifrån genom att kryssa ur "Land visas för andra användare" och spara.

Du kan inte ändra din dockas ålder men du kan välja att inte visa åldern för andra. För att dölja din ålder, kryssa ur rutan bredvid "Ålder visas för andra användare" och spara.

Under "Förhandsgranska" kan du se hur andra medlemmar ser din profil.