Hvad er en Superstar?

Som Superstar får du:
* En pakke med Stardollars, der udbetales i løbet af dit medlemskab
* StarBazaar: Åbn din egen vintage-butik i vores StarBazaar og sælg dine egne designs og de ting, du er blevet træt af.
* Flere værelser til din Superstar Suite
* Mulighed for at veksle Starcoins til Stardollars lige når du vil
* Superstar-Udsalg med varer til halv pris. Få endnu mere for dine Stardollars.
* Tidligere adgang til alle nye Stardolls
* Fremhævet din status på Stardolls Catwalk - der vises på alles startside
* Op til 100 sider i dit Superstar Album
* En guldramme rundt om din Avastar og en højere placering i søgninger
* Mulighed for at holde Fester!
* En Superstar-stjerne på din Avastar og brugernavn
* Reserveret specielle luksusting fra rigtige mærker, kendismærker og Stardolls egne designs
* Mulighed for at sætte top på din konto med endnu flere Stardollars
* Privilegiet af at være blandt de første der får fornøjelsen af alle vores kommende funktioner, der kun er for Superstars, og som er under udvikling.