HVILKE ER DE FORSKELLIGE RESULTATKATEGORIER?

Nemme - opnået ved at gennemføre forskellige grundlæggende udfordringer på Stardoll. Samle - opnået ved at eje et særligt antal ting på et specielt tidspunkt, da medlemmet beholder hans/hendes trofæer, selvom han/hun sælger noget efter at have nået grænsen. Konkurrencer - opnået ved at vinde Stardolls globale konkurrencer. Salg - opnået ved at sælge ting i StarBazaar, både egne designs og varer købt i shoppen, inklusive gaveshoppen. Socialt - opnået ved at være aktiv i funktioner, som for eksempel antal medlemmer i en brugers egen klub eller et vist antal venner. Nogle sociale resultater er utilgængelige for kidsafe-medlemmer. Design - opnået ved at designe og købe ting fra de 4 StarDesign-studioer (StarDesign Mode, StarDesign Bolig, StarDesign Smykker og StarDesign Hår).