mikrikaiglikiamikrikaiglikia

 

3 ακόμα ασυνήθιστες ερωτήσεις!

151 महीने पहले

Hello guys!

Πραγματικά μου άρεσε που ενδιαφερθήκατε τόσο γα το προηγούμενό μου άρθρο! Οπότε σας έχω άλλες 3 ενδιαφέρουσες, σπάνιες και περίεργες ερωτήσεις!


1)Τι περιέχει το σαπούνι;

Το σαπούνι φτιάχνεται βάζοντας λάδι ή λίπη με υδροξείδιο του νάτριου. Το σαπούνι περιέχει 15 εώς 30% νερό χωρίς το οποίο θα ήταν πολύ σκληρό και εύθραυστο.


2)Ποιου ζώου το όνομα σημαίνει άγριος άνθρωπος;

Αυτό το ζώο είναι ο ουρακοτάγκος, που ζει στα άγρια δάση του Βόρνεο και τη Σουμάτρα. Οι ουρακοτάγκοι μοιάζουν με γέρους και το όνομα τους στα μαλαισιανά σημαίνει άγριος άνθρωπος ή άνθρωπος της ζούγκλας.


3)Τι είναι οι βρικόλακες;

Οι θρύλοι διηγούνται αναρρίθμητες περιπτώσεις βρικολάκων, τα οποία είναι όντα που δαγκώνουν τους ανθρώπους, ενώ κοιμούνται, και ρουφάνε το αίμα τους (ανατρίχιασα!). Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, όμως η ιδέα της υποθετικής ύπαρξής τους ίσως να προέρχεται από την νυχτερίδα-βρυκόλακα. Αυτή τρέφεται ρουφώντας το αίμα των ζώων ενώ κοιμούνται, και υπάρχουν περιπτώσεις που επιτέθηκε σε ανθρώπους.

 

Αυτά!! Αν θέλετε ΤΟΣΟ πολύ να δημοσιεύσω άλλες 3 περίεργες, ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες ερωτήσεις, απλά πείτε το μου  =)

Αντίο (Στην ευχή του θεού, ξέρετε εσείς ;)

Ελευθερία


 

इसमें पोस्ट की गई:newsuser contentel
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.