nora1posh4Supernora1posh4Super

 

Συναντώντας τον Άγιο Βασίλη!🎅🏼

vor 64 Monaten

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη:


Γεια σας αγαπημένα μου παιδιά,

Φέτος μου στείλατε πολλά γράμματα με τα δώρα που θέλετε να σας φέρω και τις επιθυμίες που θέλετε να σας εκπληρώσω και τα διάβασα όλα όπως πάντα με τεράστια χαρά, μα τώρα ήρθε η ώρα να διαβάσετε και εσείς το δικό μου γράμμα!

Έχουν υποστηριχθεί διάφορες απόψεις σχετικά με το αν υπάρχω ή δεν υπάρχω, όμως εσείς ξέρετε τι πραγματικά ισχύει! Αποτελώ το κύριο πρόσωπο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, των γιορτών δηλαδή της αγάπης, της αισιοδοξίας, της πίστης, της ελπίδας! Ενθουσιάζομαι που σας κάνω χαρούμενους με τα δώρα που σας αφήνω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αυτές τις γιορτινές μέρες. Κρίνοντας αυτή μου την συνήθεια κάποιος θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει γενναιόδωρο..Ναι πράγματι είμαι, γιατί νομίζω πως αυτό είναι το νόημα της ζωής..Το να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα! Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να απαλύνεις τις ψυχές των ανθρώπων, πόσο μάλλον των παιδιών, δίνοντας τους κάτι ως ενθύμιο για τον χρόνο που πέρασε και ως ελπίδα για τον χρόνο που έρχεται!

Δυστυχώς, όμως, το γράμμα μου είναι σύντομο και πρέπει να φύγω, καθώς δεν έχω τελειώσει ακόμα την προετοιμασία των δώρων σας! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

-Ο Άγιος Βασίλης φυσικά και υπάρχει! Υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κοινωνία που δίνουν χωρίς να περιμένουν να πάρουν, που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους, που κάνουν τους άλλους να νιώθουν όμορφα συναισθήματα!

Ας είμαστε κάποιοι από αυτούς!

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Μαρία♥

 

    

 
Gesendet zu:newsChristmasuser contentelkindnesssanta
Werbung

Facebook

Instagram

ARCHIV