Varför är det viktigt att bekräfta sin e-postadress?

Som medlem på Stardoll tar du del av många roliga funktioner och händelser. För att maximera din upplevelse på Stardoll, är det viktigt att du bekräftar din e-postadress. Du bekräftar den genom att klicka på länken i det meddelande som vi skickat till din e-post. Några av fördelarna med att bekräfta sin e-postadress är:

• Få nyhetsbrev
      Rösta på och tävla i Covergirl
      Rösta i fototävlingar
      Rösta på kollage
      Öppna en klubb
      Rösta på album
  • Om du förlorar eller glömmer ditt lösenord, kan du enkelt skicka ett nytt lösenord till din eller dina föräldrars e-postadress. Föräldrars e-post behöver också bekräftas på samma sätt.

Du behöver bekräfta din e-postadress för att få härliga erbjudanden och kampanjer från oss.

Vänligen notera att vi inte delar din e-postadress med tredje parter utan till tillstånd.