Hvad er Fester og Åbne Fester?

Du kan finde Fest-funktionen under fanen "Klubber & Venner". Hvis du er Superstar, kan du holde Fester. Almindelige medlemmer, som ikke har et Kid Safe-medlemskab, kan gå med til Fest. For at gå til en privat Fest, skal du have modtaget en invitation fra den som holder Festen. Til Fester kan du sludre med dine venner og ha' det sjovt. Og så husk lige: Alle Fest-chatter er overvågende! Så sørg for ikke at bryde nogen af Stardolls Adfærdsregler.