lumilintulumilintu

29 

VIHDOIN!

för 144 månader sedan

VOUVOUVOU! Kyl se vaan tuli, kesä ♥ okei tääl susirajal mis ite asustan niin ei ole lämmöstä tietoakaan, mutta loma nyt ainakin tuli :) Tänään torstaina oli viimeinen koeviikon koe (oi, vektorit, oi) ja parhaan ystäväni 18-v  synttärit ♥ ONNEA SINULLE RAKKAUSPAKKAUS♥ 

Kesäsuunnitelmia on jo kertynyt roppakaupalla. Ensin kesäkuu isketään tamia maahan erämaassa ja kerätään varoja reissuja varten :) Sitten suunnataan Kouvola/Kalajoki akselille, kunhan toinen ystäväni saa ajokortin. Heinäkuun lopussa leirille Itavaltaan alpeille. Sitten juhlinkin jo omia synttäreitäni (18, jeajeajea) ja koitan onkia itselleni ajokortin. Elokuussa kutsuisi weekend ja flow festarit ! Kesää tosin varjostaa terveystiedon, biologian ja pitkän englannin kirjoitukset .. Joten eipä tuo koulu jätä rauhaan kesäksikään.. 

Mutta te joilla ei tarvitse murehtia mistään tälläisistä "ylimääräisistä" lukuhommista, niin viettäkää hyvä ja rentouttava kesä ! :) Toivottavasti saatte hyvän todistuksen ja ehkä joku jopa valkolakin päähänsä ! Itselläni se on toivottavasti edessä ensi kesänä :) Viikonloppun omistan kuitenkin bestikselleni ja valkolakin saaneille ystävilleni (:

Varokaa poliisilla on tehopartiot, jotan rauhassa siellä ! :D

Publicerat i:user contentfilumilintu
Annons

Facebook

Instagram

ARKIV