LoveGina13LoveGina13

 

'Ενα μάθημα ζωής

68 месяцев назад

Γεια σας φίλοι μου,

Σήμερα σκέφτηκα να σας μεταφέρω μια ιστοριούλα την οποία ονόμασα «Ένα μάθημα Ζωής» κι αυτό προέκυψε μετά από κάποιες αρνητικές σκέψεις ορισμένων παιδιών για το αν είναι ικανά να καταφέρουν να «τερματίσουν» με επιτυχία σε κάποιο διαγωνισμό.

** Κάποτε έγινε ένας αγώνας βατράχων και στόχος ήταν να ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή ενός πύργου.  Πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν να τους υποστηρίξουν.  Ο αγώνας άρχισε και στην πραγματικότητα, ο κόσμος δεν πίστευε ότι ήταν εφικτό να ανέβουν οι βάτραχοι στην κορυφή του πύργου και το μόνο που άκουγες ήταν: «Τι κόπος! Ποτέ δεν θα τα καταφέρουν...».

Οι βάτραχοι τότε άρχισαν να αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους, ενώ ο κόσμος συνέχιζε:  «Τι κόπος!  Ποτέ δεν θα τα καταφέρουν...»

Τότε οι βάτραχοι, ο ένας μετά τον άλλο, παραδέχονταν την ήττα τους, εκτός από έναν, που συνέχισε να σκαρφαλώνει...

Στο τέλος, μόνο αυτός και μετά από τρομερή προσπάθεια, κατόρθωσε να φθάσει στην κορυφή.

Ένας από τους χαμένους βατράχους, πλησίασε να τον ρωτήσει πώς τα κατάφερε να ανέβει στην κορυφή... και τότε, συνειδητοποίησε ότι... ο βάτραχος αυτός ήταν κουφός!!!

 

Συμπέρασμα:

** Μέσα από αυτή την ιστοριούλα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν πρέπει ποτέ να ακούμε ανθρώπους που έχουν την κακή συνήθεια να είναι αρνητικοί, γιατί μας κλέβουν τις μεγαλύτερες λαχτάρες και πόθους της καρδιάς μας.

** Πάντοτε να σκέφτεστε θετικά!!!

Φιλάκια, Τζίνα. xxx

Опубликовано в:newsuser contentelsuccesslife lesson
Реклама

Facebook

Instagram

АРХИВ