_sweetlena__sweetlena_

 

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας (1)

129 måneder siden

Γεια σας!♥

Αυτές είναι οι απαντήσεις μου σε μερικές από τις ερωτήσεις που μου κάνατε:

1) Τι πρέπει να πετύχω για να με ψηφίζουν τα άλλα μέλη για NCG αλλά και για MSW?

Για να σε ψηφίσουν τα άλλα μέλη, θα πρέπει αρχικά να έχεις καλή προσωπικότητα έτσι ώστε να τους εμπνέεις πως αξίζεις να λάβεις την ψήφο τους. Εκτός αυτού όμως, πρέπει να έχεις μια όμορφη κούκλα (γιατί στο κάτω κάτω γι'αυτό ζητάς να σε ψηφίσουν) και μερικές όμορφες σουίτες.

2) Το να είσαι starblogger είναι μια δύσκολη δουλειά;

Καμία δεν είναι δύσκολη δουλειά αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς με αυτό και να το αγαπάς. Είναι ωραία να είσαι starblogger και να επικoινωνείς με άλλα μέλη, αλλά το "δύσκολο" της υπόθεσης είναι να βρίσκεις άρθρα που να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες.

3) Αν δεν ήσουν superstar αλλά κανονική κούκλα και δεν μπορούσες να γίνεις superstar ούτε να πάρεις stardollars, τι θα έκανες;

Θα προσπαθούσα να "χτίσω" τις σουίτες μου όμορφα με πράγματα τα οποία μπορώ να αγοράσω, και να δημιουργήσω το δικό μου ξεχωριστό στυλ με ρούχα τα οποία θα μπορούσα να αγοράσω έτσι ώστε να ξεχώριζα ανάμεσα στις υπόλοιπες "κανονικές κούκλες".   

4) Το stardoll για εσένα είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι μόδας και φήμης, ή ένα παιχνίδι φιλίας;

Βασικά, σε αυτό το παιχνίδι τα συνδυάζω όλα μαζί, και δεν ξεχωρίζω κάποιον τομέα του. Αν έπρεπε να επιλέξω ποιον τομέα εκτιμώ περισσότερο, θα ήταν οι φίλοι.  

5) Φοβάσαι πριν τη δημοσίευση κάθε άρθρου σου την κριτική από τους αναγνώστες; Αν ναι, γιατί;

Δε φοβάμαι επειδή η κριτική των αναγνωστών σε κάνει κάθε φορά να γίνεσαι ακόμα καλύτερη! Όμως, πριν δημοσιεύω κάθε άρθρο μου, πάντα σκέφτομαι αν θα αρέσει στους αναγνώστες, στο κάτω κάτω για αυτούς γράφουμε άρθρα!    

Έρχονται σύντομα και οι άλλες ερωτήσεις...

Φιλάκια, Νεφέλη♥

x

Publisert i:newsuser contentel
Annonse

Facebook

Instagram

ARKIV