klopiklopi

27 

Feriemodus

143 ヶ月前

Hei!

 

Nå er det jo sommerferie, og for noen betyr dette utenlandstur!

Jeg er av den typen som elsker å pakke i god tid før jeg drar. Jeg tenker nøye på hva jeg skal ha med! Men noen ting må jeg ta med hvis jeg skal sydover.

 

1. En god bok! Du kjeder deg aldri men en god bok, og er utrolig fint å ha når man skal slappe av litt.

2. Kamera! Feriene huskes mye bedre hvis du har bilder. Det er dessuten kjempefint å kunne se på bilder fra en ferie i senere tid.

3. Parfyme! Siden det er ferie burde man føle seg bra, og med en god duft føler jeg meg alltid fresh.

4. Solkrem og hudkremer! Det er mer og kraftigere sol lenger sør, og pass på at huden din ikke brenner. Bruk solkrem og fuktighetskrem for å passe på!

5. Solhatt! Det er ikke bare stilig, men også veldig praktisk. Jeg må alltid ha med en stor solhatt.

6. Solbriller! Det blir brukt hver dag, og jeg liker å ta med fler for å kunne bytte på.

7. Jeansshorts! Jeansshorts er løsningen på en kleskrise. Passer til alt og ser dødskult ut.

8. Sommerkjolen! Sommerkjolen er perfekt til å bruke når man skal ut på kvelden. Ser fint ut, og er behagelig å ha på. Jeg foretrekker de som ikke er så tettsittende.

9. Converse! Jeg må alltid ha med noen sko som jeg kan gå litt i. På ferie blir det ofte mye gåing, og da er det fint å ha noen sko man ikke får gnagsår av.

10. Sandaler! Sandaler er for meg de perfekte sommersko. De er luftige og fine, og passer til byen, landet og stranden. Fin favoritt er gladiatorsandaler.

11. Badetøy! Badetøy er et must på ferie, hvertfall hvis du skal til kysten. Og hvem vet - kanskje det blir en tur på i en svømmehall i en storby?

 

 Klopi

広告

Facebook

Instagram

スターブロガーについて知る

アーカイブ