WingsWings

 

Stailaus ❤ Stardoll

142 mesi fa

Moikka :)

Haluaisin nyt puhua aiheesta, josta ei ainakaan hirveästi näy keskustelua, nimittäin stailauksista. Minusta on upeaa, kun lahjakkaat käyttäjät voivat näyttää luovuuttaan sekä taitoaan stailauksien muodossa. Onhan se toki palkitsevaa itse stailaajillekkin, ja tulee siitä aina hyvä fiilis kun huomaa oman stailauksen onnistuneen, ja asiakas on ostanut sen :3 Mielestäni ainoa asia, joka mättää on se, ettei itse nuken meikkiä ja hiuksia voi muuttaa. Musta olisi ainakin siistiä, jos saisit nukkesi stailauksen uudella meikillä ja hiuksilla, kun ne kuitenkin vaikuttavat niin paljon asuun :) On myös hyvä, että stailaustudioa voi itse muokata mieleiseksi.

On myös upeaa nähdä, kuinka erilaisia näkemyksiä stailaajilla on tyyleistä :) Joillekkin mm. '' karkkityyli '', merkkaa selviä printtejä, joissa esiintyy erilaisia herkkuja, ja paljon värejä, kun toisille tyyli voi kuvastaa värejä, vaatteen malleja ja leikkauksia, tai jotain aivan muuta.

On harmillista, kun taidokkaat stailistit jäävät helposti stardollissa muutenkin suosittujen, ja toplistalaisten varjoon... Stardollin syövereistä voi löytyä vaikka minkälaisia superlahjakkuuksia, jotka vain odottavat päivää jolloin näistä lahjakkaista käyttäjistä tulisi tunnettuja kyvyistään. Tsemppiä kaikille aloitteleville stailaajille :)

Stailaatteko te, tai käyttekö useinkin stailattavana? Ketkä ovat lempistailaajanne, ja mitä pidätte koko ideasta?

Asua, joka on yllätys yllätys stailaus eräältä Stardollin käyttäjältä :) Ihastuin asuun totaallisesti.

 

Kiitos jos luitte, ja toivottavasti kommentoitte :-3

Pubblicato nel:user contentfiwings
Pubblicitá

Facebook

Instagram

ARCHIVIO