_sweetlena__sweetlena_

 

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας (2)

hace 128 meses

Γεια σας!♥

Αυτή είναι η συνέχεια από τις απαντήσεις μου στις ερωτήσεις που μου κάνατε...

6) Από πάντα σε ενδιέφερε το γράψιμο ή όταν έγινες μέλος στο Stardoll άρχισε να σου αρέσει το Starblog και θέλησες να αρχίσεις το γράψιμο?

Από μικρή έγραφα διάφορες ιστορίες και μου άρεσε να γράφω κειμενάκια για πρόσωπα της οικογενείας μου. Το starblog είναι ακόμα ένα μέρος για να γράφω. :)  

7) Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με ένα παιχνίδι με σχέση τη μόδα;

Πάντα μου άρεσε η μόδα και όταν βρήκα ένα παιχνίδι που συνδυάζει τη μόδα και τους φίλους, ενθουσιάστηκα!

8) Για ποιους λόγους υποστηρίζεις την άποψη πως τα greeklish είναι ο "λάθος τρόπος γραφής";

Πιστεύω πως όταν γράφεις greeklish για πολύ καιρό, αρχίζεις να κάνεις πολλά ορθογραφικά λάθη (το έχω συνειδητοποιήσει με τον εαυτό μου) και αυτό σιγά σιγά οδηγεί τους Έλληνες να μην γνωρίζουν σωστή ορθογραφία της μητρικής τους γλώσσας. Ακούγεται ειρωνικό...

9) Πιστεύεις ότι η εξωτερική ομορφιά θα έπρεπε να ενδιαφέρει τόσο πολύ τον άνθρωπο;

Η αλήθεια είναι πως η εξωτερική ομορφιά, όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, παίζει καθοριστικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση ενός ατόμου. Αυτή η εντύπωση όμως μπορεί να αλλάξει με τον καιρό, γνωρίζοντας καλύτερα τους ανθρώπους γύρω μας. Πέρα από αυτό όμως, όντως τα τελευταία χρόνια έχει παρεξηγηθεί το παραπάνω και πλέον κρίνουμε και μιλάμε για τους ανθρώπους κυρίως για την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό το θεωρώ πολύ λάθος.

10) Πως αποφάσισες να γίνεις μια starblogger;

Όπως είπα και πιο πάνω, μου άρεσε πάντα να γράφω άρθρα. Όταν είδα πως μπορώ να έχω την ευκαιρία να γράφω και να διαβάζουν τα άρθρα μου πολλοί χρήστες, μου άρεσε πολύ η ιδέα και έτσι άρχισα να προσπαθώ να γίνω starblogger. :)

Σύντομα κοντά σας κι άλλες απαντήσεις...

Φιλάκια, Νεφέλη♥

x

Publicado en:newsuser contentel
Publicidad

Facebook

Instagram

CONOCE A NUESTRAS BLOGUERAS

ARCHIVO