dimitris722dimitris722

 

Καλησπέρα Δημήτρη...

92 måneder siden

Γεια σας! Όπως είδατε και από τον τίτλο σήμερα θα ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό, κάτι που σκέφτηκα πολύ πριν γράψω αυτό το άρθρο... 

Ήταν απόγευμα προς βράδυ, όταν συνδέθηκα στον λογαριασμό μου και είδα ότι είχα ένα μήνυμα που έλεγε "Καλησπέρα Δημήτρη..." Διαβάζοντας το μήνυμα της αναγνώστριας μου, και αφού μου είχε αναλύσει το θέμα που την απασχολούσε, έκανα αρκετή ώρα για να της γράψω την απάντηση μου. Εκείνη τη διάβασε και με ευχαρίστησε πολύ για τις συμβουλές και τα διάφορα tips που της έδωσα.

Αν και εσύ νιώθεις μόνος, ναι εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο, και ντρέπεσαι να μιλήσεις για κάτι που σε απασχολεί, ακόμα και αν όλα πηγαίνουν "στραβά" και κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, πάρε το θάρρος και γράψε ένα μήνυμα, είτε σε εμένα, είτε σε κάποιον φίλο σου. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που θα νοιάζονται για εσένα!

Σε περίπτωση που διαλέξεις να στείλεις μήνυμα σε εμένα, να ξέρεις πως ποτέ δεν θα αποκαλύψω το όνομα σου, ή την οποιαδήποτε πληροφορία για εσένα.. Αν είναι κάποιο κοινωνικό φαινόμενο, υπάρχει περίπτωση να κάνω άρθρο για το ζήτημα που σε απασχολεί, καθώς εκτός από τα δικά μου λόγια, σίγουρα οι αναγνώστες μου, θα προσθέσουν το κάτι παραπάνω!

Ελπίζω να υπάρξουν άτομα που θα κάνουν το βήμα, και θα μου γράψουν αυτό που πραγματικά νιώθουν. Μέχρι το επόμενο άρθρο, να περνάτε όμορφα..

 

Publiceret i:friendsuser contentelsocialproblems
Annonce

Facebook

Instagram

ARKIV