matka125matka125

 

Záhada Kolského vrtu, aneb PEKLO EXISTUJE

139 منذ أشهر

Ahoj. Přicházím zde se starší zajímavostí, ale i tak je to pro mě novinka :) Pro ty, co podle názvu vůbec nepoznali, o co jde, tak jde o nejhlubší vrt na světě, který je v Rusku a má přes 12 000 km! Mohl být ještě delší, ale byl uzavřen! Ptáte se proč? Když vědci vyvrtali dost hluboký vrt, rozhodli se, že do vrtu strčí mikrofon, aby slyšeli pohyb litosférických desek (velké kry držící povrch naší Země). Ale oni neslyšeli litosférické desky. Slyšeli PEKLO! Když pustili záznam nahraný mikrofonem, byli zděšeni. Uslyšeli totiž křik miliónů možná i miliard lidí! Při tom, když toto slyšeli, prý z vrtu vyskočilo něco neviditelného, ale o to více strašidelnějšího! Mělo se jednat o démona z pekel. Takže se ptám, vypustlili vědci projektem nejhlubší vrt na světě do světa ďábla? Odpověď je jednoduchá! NE! (hned vysvětlím)

Když se o pekle dozvěděli novináři, zpráva byla na každé titulní stránce novin. V novinách to bylo vysvětleno rozpadem Sovětského svazu + nalezením pekla. Pravda je ale jiná, vědci udělali remix hudby z nějakého historického filmu. Na tento fakt přišli jiní badatelé asi o 10 let později. Byl to veliký skandál.

https://www.youtube.com/watch?v=SHbyRkklIhg&feature=player_embedded

A co se týče vrtu, ten je dodnes uzavřen. I když se jedná o podvod, stále u něj panuje zvláštní strašidelná atmosféra. Vstoupili byste do vrtu? Měli byste odvahu?

Vyjádřete se v komentářích :)

xoxo Steve

نشرت في :newsuser contentcs
إعلان

Facebook

Instagram

تعرفي على جميع الستار بلوغ الموجوة لدينا

الأرشيف