Hur bekräftar jag min e-postadress?

När du registrerade dig på Stardoll bad vi dig bekräfta din e-postadress. Om du skrev adressen rätt ska du ha fått ett meddelande från oss till ditt e-postkonto. Klicka på länken i meddelandet för att bekräfta adressen.

Om du skrivit fel e-postadress går du till "Mitt konto" -> "Inställningar" och rättar till den. Har du inte fått meddelandet med länken kan du få ett nytt genom att gå till "Mitt konto" -> "Inställningar" och klicka på länken "Skicka mig en ny bekräftelse". Ha så kul med oss på Stardoll!