Vad är ett Kollage?

Ett Kollage är perfekt för att visa upp din kreativitet! Du kan rösta på andras Kollage, lämna kommentarer och få röster från dina vänner.

För att skapa ett eget Kollage, tryck på Kollage i menyn på din sida.
Välj din bakgrund och lägg till vänner, kändisar, mode och dekor för att skapa ditt unika Kollage.

Du kan använda upp till 200 saker och 50 stardolls i varje kollage. Alla stardolls kan skapa 10 Kollage, och Superstars kan göra upp till 100 stycken.