Var hittar jag mina nya bakgrunder (Interiors)?

Om du har köpt en ny bakgrund (interior), hamnar denna under fliken "dekorera" i svit menyn. Klicka på denna knapp och en ram dyker upp med alla dina inköpta bakgrunder. De bakgrunder som du redan har använt i andra rum finns också med men dessa går inte att välja. Varje bakgrund går endast att använda i ett rum åt gången. Du kan enkelt byta bakgrund genom att bara välja en annan.