Hur skapar jag min MeDoll?

Att skapa sin egen MeDoll är sååå KUL! Försök att skapa en MeDoll som liknar dig, din favoritkändis eller experimentera fritt! Du kan ändra din MeDoll så ofta du vill. Såhär gör du för att skapa din MeDoll:

1. Gå till "Min Sida"

2. Klicka på fliken "MeDoll"

3. Testa olika typer av frisyrer, näsa, ögon etc. och se hur din MeDolls utseende förändras

4. Testa olika kombinationer tills du är helt nöjd med din MeDolls utseende

5. Du kan väja bland karaktärsdrag för både tjejer och killar.

6. Glöm inte att du också kan flytta delar av ansiktet upp eller ner. Testa!

7. När du är nöjd med din MeDoll klickar du på "Spara MeDoll" så sparas din MeDoll i din Suite

Tips! För att få din MeDoll att se ännu mer ut som en kille ska du koncentrera dig på att markera käkbenen och välja ett mer fyrkantigt ansikte och en näsa som är lite längre. Du kan byta utseende på din dock när du vill.