Hur designar jag egna kläder?

1. Gå till "Min Sida" och klicka på "Designa & Sälj". Klicka på ikonen "Börja".
2. Välj bland mönstren. Du ser priset när du placerar pekaren över mönstret. Välj ett mönster genom att klicka på det.
3. Börja skapa ditt tyg. Välj objekt från fliken "Former" genom att dra objekten till tyget. Du kan ändra färg, storlek och rotera varje objekt.
4. Välj typ av mönster i fliken "Former".
5. I höger hörn kan du se en förhandstitt på ditt tyg. Klicka för att se tyget i full storlek. Du kan också zooma in på tyget och placera mönstret vart du vill.
6. I fliken "Tryck" kan du välja ett tryck och placera det på din design.
7. Klicka på “Sy”, så kommer din design att visas i StarDesigns Fashionstudio.
8. Klicka på en designad sak för att köpa den.
9. Du hittar dina köpta designsaker i en shoppingkasse i din Svit.
10. Superstars kan sälja sina designer i StarBazaar.