Hur köper jag en present till min kompis?

Du kan skicka presenter om du har nått nivå 12, eller om du är Superstar eller Royalty.
Du kan skicka presenter från din väns Svit, eller från Starplaza genom att klicka på present-ikonen på prislappen.
När du har köpt en present levereras den till din kompis Svit inslagen och redo att öppnas.
Om du inte kan skicka en present, se till att du har nått nivå 12 och att presenten inte är begränsad till en specific Svitmodul. Om du nyligen har ändrat din emailadress eller ditt lösenord kan du inte skicka en present på 48 timmar.