Hjälp, någon har hackat mitt konto!

Enda sättet att förlora saker eller ett konto är genom att på ett eller annat sätt ge ut ditt lösen, en betalningsreferens, genom att byta e-post till någon annars e-post, genom att logga in på en sida för nätfiske eller genom att använda en proxy.

Stardoll varnar alla användare att ALDRIG NÅGONSIN ge ut sitt lösen till någon (inklusive till någon som utger sig för att jobba på Stardoll). Vi ersätter inga saker som du förlorar om någon annan har haft tillgång till ditt konto.

Om du har tillgång till ditt konto rekommenderar vi dig att omedelbart byta lösen. Gå till ditt konto och välj inställningar och byt lösen där. Om du inte längre har tillgång till ditt konto ska vi försöka hjälpa dig att få tillbaka det. Kontakta oss och uppge betalningsreferens, födelsedatum och e-posten som först angavs på kontot så ska vi undersöka saken.

Här kommer några tips på ett säkrare lösen:

Blanda stora och små bokstäver men siffror och symboler
Gör det minst 8 tecken långt
Använd inte samma lösen på olika sajter
Ge inte ditt lösen till någon, inte ens din bästa vän!
Skriv inte ner det på ett papper som andra kan hitta
Skicka det inte via e-post
Byt lösen ofta!

Undvik detta när du skapar ett lösen:

Lösen innehållande ditt namn eller annan personlig information
populära ord eller uttryck
ett lösen med bara siffror, bara stora bokstäver eller bara småbokstäver
lösen som utgör ordningen på tangetbordet (asdf) eller siffor i följd (7890).