Vad är Kid Safe-medlemskap?

Om du är under 13 år rekommenderar vi ett Kidsafe-medlemskap på Stardoll. Som Kidsafe-medlem har du tillgång till alla Stardolls och lekar och funktioner som hör till och du kan också titta på andra användares MeDolls och sparade Album.

Med ett Stardoll Kidsafe-konto kan du inte skriva eget innehåll på din sida, som t.ex. skapa en egen presentation, skriva i din StarBlog eller gästbok. Du kan inte läsa vad andra medlemmar skrivit på sina personliga sidor och du kan inte heller kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden eller genom något annat forum på Stardoll. Om du vill aktivera Kidsafe kan du göra det i inställningar under ditt konto.

Om du som förälder har en bekräftad e-post knutet till kontot, kommer du att få ett meddelande om Kid Safe stängs av eller slås på. Du kan läsa mer om Kids Safe här.