Ce se întâmplă dacă bifez caseta Memorare utilizator?

Odată ce ai bifat caseta Memorare utilizator, vei fi conectată automat când deschizi browserul tău de web.
NU BIFA această casetă dacă/când te conectezi la Stardoll de pe un computer public. Dacă vrei să debifezi căsuța Memorare utilizator, va trebui să cureți și memoria cache a browserului tău.

Sunt aceste informaţii de folos?

Da Nu
Ai nevoie de mai multă asistență?

Contactează-ne prin e-mail