Cum deblochez un utilizator blocat?

Poți găsi utilizatorii pe care i-ai blocat pe pagina Cluburi și prieteni.
Fă clic pe rubrica Prieteni, derulează până în partea de jos a paginii şi vei găsi secțiunea Utilizatori blocaţi. Fă clic pe linkul „Deblochează" în dreptul utilizatorului pe care vrei să îl deblochezi.

Apoi, dacă dorești, poți trimite o nouă cerere de prietenie utilizatorului pe care l-ai deblocat.

Sunt aceste informaţii de folos?

Da Nu
Ai nevoie de mai multă asistență?

Contactează-ne prin e-mail