Cum îmi închid/șterg Clubul?

Pentru a îţi închide Clubul, fă clic pe Editează în câmpul „Detalii club” din dreapta paginii tale de Cluburi.

Apoi fă clic pe butonul Șterge din partea de jos a paginii și alege OK.

După ce un Club este închis, trebuie să aştepţi 30 de zile înainte de a putea crea unul nou; așteptarea este de 7 zile pentru Superstaruri, indiferent de numărul de Cluburi deținute.

Sunt aceste informaţii de folos?

Da Nu
Ai nevoie de mai multă asistență?

Contactează-ne prin e-mail