Hva er forskjellen mellom Oppgrader nå og Legg til Stardollars?

Hvis du velger Oppgrader nå, forlenger du Superstar-medlemskapet ditt. Hvis du kjøper medlemskap for 3, 6 eller 12 måneder, får du Stardollarene du har betalt for, fordelt på månedlige utbetalinger.

Hvis du velger å kjøpe flere Stardollars, fyller du på kontoen. Vær oppmerksom på at dette alternativet ikke gir ekstra medlemskapstid, men at du i stedet mottar ekstra Stardollars.