Fungerer kjedebrev eller lurebrev?

Nei. Kjedebrev og lurebrev fungerer ikke på Stardoll, men vi ser mange av dem. Ikke la deg lure av dem og ikke send dem videre. Det er bortkastet tid, og det er ikke hyggelig gjort ovenfor dem du sender det til. Brukere som sender kjedebrev, risikerer å få kontoen slettet, fordi dette er et alvorlig brudd på Stardoll-reglene! Husk at alle meldinger fra Stardoll i meldingssentralen alltid er merket med Stardoll-logoen.