Kan jeg skrive hva jeg vil i presentasjonen min?

Ja, men du må følge Stardoll-reglene! Dette er Stardoll-reglene:
– Ikke bruk banneord, seksuelt grafiske uttrykk eller rasistiske uttrykk
– Ikke snakk om eller promoter narkotika av noe slag
– Ikke mobb andre Stardoll-medlemmer eller på andre måter få dem til å føle seg ukomfortable
– Ikke be andre brukere om å oppgi eget (og ikke gi ut ditt) passord, e-postadresse eller annen personlig informasjon, inkludert bilder
– Ikke skriv passordet ditt på noe annet sted enn i påloggingsfeltet på www.stardoll.com
– Ikke bryt loven på Stardoll eller overtale andre til å bryte den
– Ikke gi deg ut for å være ansatt i Stardoll
Hvis du bryter Stardoll-reglene, risikerer du å bli utestengt.