Hoe verander ik mijn presentatie op mijn MijnPagina?

Op je MijnPagina kun je jezelf aan de Stardoll-wereld voorstellen. Hier kun je je persoonlijke MeDoll maken en aankleden in verschillende outfits, je Suite inrichten, de muren kleuren, posters ophangen en iets schrijven over jezelf en je hobby's. Leef je lekker uit! Wees origineel - vertel iets over je persoonlijkheid. Je kunt de pagina als volgt aanpassen:

1. Meld je aan
2. Selecteer MijnPagina
3. Klik op de knop Bewerken onder Presentatie
4. Schrijf je nieuwe tekst in het vak en klik op Opslaan.
Tip: Je kan ook altijd aan een andere speler vragen hoe ze iets maakte.