jossan.98jossan.98

 

Brown smokey eyes

142個月之前

Så här ser resultatet ut. Denna look ska jag förklara hur man gör för er idag. Personligen tycker jag den är väldigt snygg och enkel. Funkar verkligen året om och blir inte lika mörk som en svart smokey eye. Och det bästa är att det är så snyggt om man har sin medoll lite utzoomad.

LET'S GO

1. Om du vill ha denna look från huvud till haka så börjar du med att fixa håret i en blond/vit färg. Upp till dig vilken du tycker passar såklart. Ögonbrynen ska gärna vara bruna men inte allt för bruna. 

2. Ta en lite grå/brun rouge och börja kontorera ansiktet. Framhäv främst kinderna. Toppa sedan med en lite rosa eller brun rouge över.

3.Ögonen är super lätta.Vit eyeliner under ögonen och en mascara som gör fransarna längre och inte tjockare ska du använda dig av. Om du har en svart liquid eyeliner så tar du och gör en liten "cat eye". Inte alls stor utvingning.

4. Om du inte äger en brun ögonskugga så kan man lika gärna använda sig av en svart och en nude färgad eller en orange färgad ögonskugga. Börja med att ta den svarta/ bruna och ta ett lager över hela ögonlocket. Sedan tar du ett till lager längre ut mot ögonvråt och sedan ett till lager i utkanten av ögat. Zooma sedan ut så du kan se om det ser ut som en smokey eye. Om du tycker det ser bra ut så kan du bara måla över ett lager av den ljusa ögonskuggan. Då du får en brun färg. Men du kanske vill ha svart istället. 

5. Läpparna kan vara naturliga som jag har gjort eller riktigt "WOW". Som ni ser på bilden alldra högst upp.

Hoppas ni förstod och använder er av denna look.

 

xoxo

 

廣告

Facebook

Instagram

檔案館